Logo: Møbelverkstedet produksjon as
Foto: Møbelverkstedet produksjon. Bord

Møbelverkstedet produksjon

Med fire medarbeidere produserer verkstedet møbler og innredninger etter kundenes ønsker. Kundemassen spenner fra private husholdninger, bedrifter, interiørarkitekter, arkitekter, entreprenører og offentlige institusjoner. God håndverks-bakgrunn med 25 års erfaring, mesterbrev og lovpålagte kurs, gjør oss trygge på å levere kvalitetsprodukter som dekker oppdragsgivers ønsker, innenfor de avtalte økonomiske rammene. Vi har også samarbeid med underleverandører på bl.a. glass, metall, møbeltapetserarbeid, elektriker og rørlegger.

Snekkerverkstedet

Med verkstedets maskinpark og verktøyskapet fylt med tradisjonelt håndverktøy er vi i stand til å ha en rasjonell produksjon til våre oppdrag. Vi har også utstyr for bearbeiding av finer. Finering gjør verkstedet i stand til å levere innredninger av unik utførelse. Med eget lakkrom tilbyr vi overflatebehanling etter kundens ønske eller våre anbefalinger. Her kan det være snakk om treoljer, beis, voks, klarlakk og fargelakk. Vi ønsker oss stadig nye kunder og samarbeidspartnere og tilbyr god service til konkurransedyktige priser.

© Møbelverkstedet produksjon & restaurering 2023. Københavngata 2 | 0553 Oslo | Telefon 22 37 91 00 | produksjon@mobelverkstedet.no | restaurering@mobelverkstedet.no

Skroll til toppen