Logo: Møbelverkstedet produksjon as

Private innredninger

Møbelverkstedet produserer møbler og innredninger etter dine ønsker og behov ut fra våre kvalifikasjoner og erfaringer i trebransjen. Er du arkitekt eller privatperson som trenger hjelp til utførelse av snekkertekniske løsninger og produkter så ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


Foto: Møbeleverkstedet produksjon. Svevende trapp

Svevende vakker trapp

Svevende trapp

Bildet viser en svevende trapp under oppføring. I samarbeid med gode leverandører på metallarbeider er vi i stand til å levere innredningselementer i lekker design som også tilfredstiller gjeldende krav og forskrifter.


Foto: Møbelverkstedet produksjon. Vegghengt skjenk

Vegghengt skjenk i valnøtt

Skjenk i valnøtt

Spesialtilpasset skjenk i valnøtt finér i tett samarbeid med kunde. Mulighetene som finnes i et vakkert tremønster kan brukes for gi møbler sitt eget særpreg og gir deg som kunde opplevelsen av å eie noe unikt.


Foto: Garderobe. Interiørarkitekt Morten Haneseth, Livets små gleder

Interiørarkitekt Morten Haneseth, Livets små gleder

Garderobe

Arkitekttegnet garderobe med ibenholdt «look a like» finér. Regnskogsmaterialer har nå fått konkurranse av gode imitasjoner med spennende farger og mønstre. Vi har kontakt med gode leverandører som tilbyr mange spennende dekor overflater.


Foto: Hylle. Arkitekt Marco Orlandi

Arkitekt Marco Orland

Spesialtilpasset hylle

Ønsker man møbler med sitt eget utrykk er mulighetene mange. Kombinasjon av forskjellige materialer er utfordrende, men med god planlegging sikrer vi at materialene lever sammen og at kvaliteten på leveransen blir bevart.

〈   Tilbake til produksjon

Back to Top