Logo: Møbelverkstedet restaurering
Foto: Møbeleverkstedet restaurering. Detalj

Møbelverkstedet restaurering

Vi tar imot små og store oppdrag fra privatkunder, bedrifter og offentlige institusjoner. Send oss gjerne e-post med bilder av møblet eller gjenstanden du vil ha restaurert og en beskrivelse av problemet, så kan vi lett komme i dialog om oppdraget.

Vår møbelkompetanse

Vi behersker et bredt spekter av tradisjonelle håndverksteknikker og ulike overflatebehandlinger med olje, voks, skjellakkpolitur og lakk. I tillegg til møbelsnekkerutdannelsen og mesterbrev har vi samlet følgende kompetanse som du kan se på siden kompetanse.

Behandling av gamle møbler

Vi legger vekt på å behandle gjenstandene slik at deres originalitet blir best mulig bevart. Restaureringsarbeider må bygge på et godt samarbeidsforhold mellom kunde og håndverker og vi ser gjerne at kundene kommer og ser på arbeidet underveis. Da sikrer vi at sluttresultatet både blir til glede for kunden og faglig godt. Dokumentasjon av utførte arbeider i tekst og bilder utføres på forespørsel.

Vårt store nettverk av dyktige samarbeidspartnere i Oslo og omegn gjør oss i stand til å ta imot oppdrag som krever bistand av møbeltapetserer, sadelmaker, treskjærer, tredreier, gjørtler, dekorasjonsmaler og smed, samt spesialister på rotting, metallarbeider, glassarbeider, porselensrestaurering, malerikonservator m.fl.

De dyktige transportørene vi samarbeider med har ekspertise på håndtering av møbler og kunstgjenstander.

© Møbelverkstedet produksjon & restaurering 2023. Københavngata 2 | 0553 Oslo | Telefon 22 37 91 00 | produksjon@mobelverkstedet.no | restaurering@mobelverkstedet.no

Skroll til toppen